Nëse jemi në punë, a na lejohet të falemi me këpucë?

Pyetje: A lejohet që të falemi me këpucë në punë për shkak të rrethanave dhe pamundësisë për t’i hequr?

Përgjigje: Po lejohet nuk ka asnjë lloj problemi, madje kur i jepet mundësia muslimanit që të falet me këpucë apo me atlete le ta bëjë, sepse kjo është prej synetit.
Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: A lejohet që të falemi me këpucë në punë për shkak të rrethanave dhe pamundësisë për t’i hequr?

Përgjigje: Po lejohet nuk ka asnjë lloj problemi, madje kur i jepet mundësia muslimanit që të falet me këpucë apo me atlete le ta bëjë, sepse kjo është prej synetit.
Dr. Imam Ahmed Kalaja

Në motivimi.net do të gjeni ligjerata dhe pyetje – përgjigje nga Dr. Imam Ahmed Kalaja. Pas çdo artikulli do të gjeni linkun e videos. Ju mund ta ndiqni Dr. Imam Ahmed Kalaja në rrjetet sociale si: Facebook, Twitter, Instagram dhe Youtube.