A lejohet ta fshijmë shtëpinë natën me fshesë? -Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: A lejohet që të fshihet shtëpia në darkë me fshesë?

Përgjigje: Në besimet supersticioze kjo është problematike dhe njerëzit mendojnë se sjell ters etj., por në islam si një fe e higjenës dhe pastërtisë absolutisht pastrimi duhet të jetë gjithmonë sa herë është e mundur, me fshesë apo pa fshesë, nuk ka lidhje. Kështu që nuk përbën asnjë lloj problemi fetarisht. Zoti ju nderoftë!

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon.

Në motivimi.net do të gjeni ligjerata dhe pyetje – përgjigje nga Dr. Imam Ahmed Kalaja. Pas çdo artikulli do të gjeni linkun e videos. Ju mund ta ndiqni Dr. Imam Ahmed Kalaja në rrjetet sociale si: Facebook, Twitter, Instagram dhe Youtube.