Cila është gjinia e Engjëjve (Melaikeve)? – Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: Kemi pasur debat mes njëri-tjetrit në lidhje me melaiket (engjëjt) se cila është gjinia e tyre, cili është gjykimi i islamit?

Përgjigje: Melaiket nuk kanë gjini, pasi nuk janë krijesa që riprodhohen. Pra nuk kanë gjini, janë krijesa pa gjini.
Dr. Imam Ahmed Kalaja

 

 

Në motivimi.net do të gjeni ligjerata dhe pyetje – përgjigje nga Dr. Imam Ahmed Kalaja. Pas çdo artikulli do të gjeni linkun e videos. Ju mund ta ndiqni Dr. Imam Ahmed Kalaja në rrjetet sociale si: Facebook, Twitter, Instagram dhe Youtube.