A lejohet që ta puthim të vdekurin përpara se të dali nga shtëpia?

Pyetje: A lejohet që ta puthim të vdekurin përpara se të dali nga shtëpia?

Përgjigje: Lejohet që anëtarët e familjes, të afërmit, shokët e ngushtë e tjerë e tjerë ta puthin të vdekurin, nuk ka asnjë lloj problemi fetarisht, siç ka bërë Ebu Bekri (radijAllahu anhu) me Pejgamberi (salallahu alejhi ue selam).
Dr. Imam Ahmed Kalaja

Lejohet që anëtarët e familjes, të afërmit, shokët e ngushtë e tjerë e tjerë ta puthin të vdekurin, nuk ka asnjë lloj problemi fetarisht, siç ka bërë Ebu Bekri (radijAllahu anhu) me Pejgamberi (salallahu alejhi ue selam).
Dr. Imam Ahmed Kalaja

Në motivimi.net do të gjeni ligjerata dhe pyetje – përgjigje nga Dr. Imam Ahmed Kalaja. Pas çdo artikulli do të gjeni linkun e videos. Ju mund ta ndiqni Dr. Imam Ahmed Kalaja në rrjetet sociale si: Facebook, Twitter, Instagram dhe Youtube.