Cilat janë suret që lexohen çdo Xhuma? – Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: Cilat janë suret që lexohen çdo të xhuma?

Përgjigje: Suretu el-eala dhe suretu el-gashijeh, ngaqë në përgjithësi Pejgamberi, salallahu alejhi we selam, për ditë xhumaje lexonte këto dy sure, el-eala dhe el-gashijeh, sepse në këto dy sure faktikisht ka disa urtësi që nëse i kupton njeriu i mjaftojnë si këshillë dhe si mësim për gjatë gjithë javës.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Në motivimi.net do të gjeni ligjerata dhe pyetje – përgjigje nga Dr. Imam Ahmed Kalaja. Pas çdo artikulli do të gjeni linkun e videos. Ju mund ta ndiqni Dr. Imam Ahmed Kalaja në rrjetet sociale si: Facebook, Twitter, Instagram dhe Youtube.