Sa herë unë me bashkëshortin e shohim djalin në foto, na duket sikur do të mbetet jetim! – Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: Jam një nënë, e kam djalin 7 javë e gjysëm, sa herë që e shikoj në foto më duket sikur unë dhe burri kemi jetë të shkurtër dhe ky fëmijë do të mbetet jetim.

Përgjigje: Mos e shiko në foto asnjëherë dhe bie rehat. Zakonisht nënat që kanë këto lloj shqetësimesh është mirë që të vizitohen tek mjeku specialist. Pra, ka mjekë që janë psikiatër. Se këto janë kriza psikologjike ose kriza psikiatrike që kanë nevojë për trajtim mjekësor.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon