A konsideohet larja e pjesës së pasme të qafës pjesë e abdesit?

Pyetja: A konsideohet larja e pjesës së pasme të qafës pjesë e abdesit?

Përgjigja: Jo, nuk konsiderohet pjesë e abdesit dhe konsiderohet prej sajesave. Pra kur ne marrim abdes fërkojmë veshët dhe fërkojmë kokën vajtje-ardhje dhe me kaq mjaftohemi dhe nuk ka më shumë sesa kaq. E nëse dikush e vepron duke u mbështetur në ndonjë medh’heb nuk qortohet.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon.

Në motivimi.net do të gjeni ligjerata dhe pyetje – përgjigje nga Dr. Imam Ahmed Kalaja. Pas çdo artikulli do të gjeni linkun e videos. Ju mund ta ndiqni Dr. Imam Ahmed Kalaja në rrjetet sociale si: FacebookTwitterInstagram dhe Youtube.