Përgojimi problem shoqëror!

12/03/2022 admin 0

…Mbartja e fjalëve, thashethemet, domethënë gjë që konsiderohet tepër vepër e ulët. Pra, nuk mund të jetë në edukatën dhe në moralin e besimtarit të […]