Si shtohet jeta dhe pasuria?

05/10/2021 admin 0

Pyetja: Si shtohet jeta dhe pasuria? Përgjigje: I madhi Zot (xhele xhelaluhu) shumë herë në Kuran i urdhëron besimtarët duke u thënë: “Jepi hakun, çoje […]